Jdi na obsah Jdi na menu

Mechanici

13. 3. 2019

Hlavní mechanik

-----------------------------

Jonáš Kasal

Fotka: :D (estranky jsou mrchy, otáčejí si s fotkou jak chtějí, takže víc sem nedám...)

Teoreticky nejzkušenější osoba co se týče oprav vozidel. Alespoň co tvrdí jeho vystudovaný obor. Praxe je samozřejmě trochu méně pěkná. I přesto se mu musí nechat, že zvláště s Favoritem bojuje srdnatě (jenže ten se krapet víc brání). Pokud dostane nářadí a jasně daný úkol co má udělat, tak ho (když ho pohlídáte) udělá. Celkem i kvalitně. Co mu moc nejde, je vést lidi pod sebou (proto už pod sebou nikoho nemá :D ). Takže sice je to hlavní mechanik, ale vlastně i jediný :D Dáno je to tím, že řekněme zatím stačí jeden normální mechanik a na závody přibereme nějakého pičmundu vždycky bokem na držení gum. Druhým bodem by mohl být fakt, že nezavře hubu. Komentáře má mnohdy fajn a k věci, ale někdy si zaslouží momenťákem přes hrb. Za odvoz, jídlo a pití udělá cokoliv.

 

Věk: nevím, letokruhy jsem nepočítal.

Pohlaví: asi chlap, nekontroloval jsem...

Údržba: velice levná, moc nežere, pije celkem dost.

Výhody: skladný, nepotřebujete vysoký zdvih heveru, tančí u tyče, něco umí, když dostane klackem, tak dělá, odkupuje vraky.

Nevýhody: zapadává za sedačku, celkem dost pije, furt mele pantem, kouří jako fabrika, furt mele pantem, rozmontoval mi auto...

 

Otík

----------------------

Fajn týpek. Dělá. Když je střízlivý... Není střízlivý. Byl jednou, pak se opil a už se mu nikdy nepovedlo vstát...